Freelance managers uitzenden

De specifieke formule van BRITT&Partners, in combinatie met de zeer brede ervaring en kennis van onze managers en consultants, laat ons toe om een aanzienlijke toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers.

Onze budgetvriendelijke en transparante aanpak brengt advies op maat, begeleiding en actieve coaching door managers met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, ook binnen het bereik van KMO’s en openbare besturen.

De BRITT&Partners consultants zijn beschikbaar voor opdrachten van korte of langere duur en werken aan vooraf duidelijk afgesproken tarieven, waardoor onaangename verrassingen uitgesloten zijn.
 

NIEUW: BRITT&Partners biedt nu ook professionele begeleiding en ondersteuning aan organisaties en bedrijven met bouwplannen, voor een vlot en vlekkeloos bouwproject. Meer informatie vindt u op www.bpbouwmanagement.be

 

Samenwerkingsverband

Flanders Engineers is een spin-off van de KIVIV bestaande uit een zeer ervaren team multidisciplinaire ingenieurs die tijdelijke opdrachten aanvaarden in diverse sectoren. Meer info?

 

Nederlands
Afbeelding: 
Freelance interim managers by britt and partners belgium
Quote: 

Organisatie structureren, BRITT&Partners helpt u met betaalbare managementopdrachten